Uutisia

Tervetuloa uuteen hoitolaan

Ensi viikosta lähtien jälleen aikoja tarjolla. Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihin Toukovuoreen. Kesä tulee kovaa vauhtia ja lämpöennätyksiä rikotaan täällä Porvoossa. Nyt iho kesäkuntoon ihanassa hemmottelevassa kasvohoidossa. 

Rakkaudellista Äitienpäivää

Vielä ehtii hankkia valkovuokkojen lisäksi ihanan lahjakortin Äidille. Ylellinen kasvohoito, hemmotteleva hieronta tai harmonisoiva enkelienergiahoito.  Lahjaksi rentouttava hoitohetki Äidille, mummille tai Hänelle. Lahjakortit voimassa vuoden.

kukat.jpg

 

6.1.2019 Hyvää uutta vuotta!

Aikoja vielä jäljellä tulevalle lauantaille 12.1. Lämpimästi tervetuloa hemmotteluun!

27.9.2018 Tervetuloa ihaniin energioihin!

Tervetuloa nauttimaan ja pysähtymään hetkeksi rakkaudellisten energioiden äärelle. Ensi viikolle vielä vapaita aikoja pe-la 5. ja 6.10. Tämän viikonlopun olen oppimassa uutta. Sain yllättäen 😉 peruutus paikan ihanalta kurssilta, jota olen jo hetken aikaa tuumaillut. No, yllättäen ja yllättäen... Miten se nyt menikään, sattumiahan ei ole.  Ihanaa torstaita kaikille.

10.9.2018 Marraskuussa maalataan taas

No niinhän tässä taas kävi. Aloitan syksyn kuluessa uudessa omassa huoneessa Kymppihoitolassa. Saan marraskuun alusta oman hoitohuoneen ja nyt en mainaa malttaa pöksyissäni pysyä :) Aikoja siis saatavilla paremmin syksyn kuluessa, maanantaista lauantaihin.  Pensselit esiin ja maalipurkin hankintaan.. 

25.6.2018 Ihanaa kesää kaikille!!

Kiitos kaikille kuluneesta erilaisesta keväästä. Paikan vaihto on piristänyt kivasti. Kymppihoitolan rauhallisissa energioissa on ihanaa työskennellä. Enkelienergia kasvohoito on yllättänyt minut niinkuin monet teistäkin, huikeita energioita, voimakkaita yhteyksiä ja niin paljon lohtua. Yhdessä on iloittu, pohdittu. naurettu, avattu sydäntä ja itkettykin. On niin lohdullista saada olla avuksi ja tueksi. Saada kulkea hetken vierellä. Tuntea yhdessä. Välittää rakkautta. Kiitos! 

Olen viikon 28 lomalla. Paikalla taas 27-28.7 ja aikoja löytyy vielä hyvin kummallekin päivälle. Sen jälkeen viikot vaihtuvat parittomiksi, eli aikoja tarjolla parittomien viikkojen pe ja la. Tervetuloa!

22.2.2018 Uusia tuulia!

Hei, olen siirtynyt helmikuun alusta Kymppihoitolaan. Tervetuloa kaikki tutut ja uudet asiakkaat Rihkamakadulle rauhallisiin ja tunnelmallisiin Kymppihoitolan tiloihin. Olen näin aluksi paikalla parillisten viikkojen pe ja la. Aikoja voi varata samaan tuttuun tapaan joko soittamalla tai sähköpostilla. Jos et tavoita minua puhelimitse, jää numerosi muistiin ja soitan sinulle takaisin. Tervetuloa Kymppihoitolaan!!

10.9.2017 Sähköposti toimii jälleen

Sähköpostissa on ollut ongelmia muutaman viikon ajan. Osa posteista mennyt roskapostiin, ja osa jäänyt kokonaan tulematta perille. Pahoittelen. Nyt se toimii jälleen.

12.8.2017  Olen palannut lomalta

Olen palannut lomalta ja taas työntouhussa. On ollut ilo saada tehdä sitä työtä mistä pidän, ja saada tutustua uusiin ihmisiin. Ihanaa on ollut vaihtaa kuulumisia ja joskus jutustella vähän syvällisemminkin ja huomata miten samankaltaisia me kaikki kuitenkin pohjimmiltamme olemme. Ihmisiä, inhimillisiä, rakkaudellisia. Meissä kaikissa loistaa sama sisäinen valo. Joskus tuo valo on piilossa, suojassa. Silloin pelko on tullut tilalle. Pelko siitä riitänkö, kelpaanko, onko minun lupa olla, uskallanko paljastaa sieluni, tunteeni. Kohtaamalla toisemme aidosti, ihminen ihmiselle, olla läsnä rehellisesti, paljastamalla itsemme sielumme ja tunteemme ja hyväksymällä oman vajavaisuutemme, inhimillisyytemme, saamme vapautuksen. Ei ole tarvetta itsensä kehittämiselle, meillä on jo kaikki mitä tarvitsemme. Riitämme juuri sellaisena kuin olemme. Lämpömme, loistomme ja valomme on juuri tässä, meissä. Se on jo valmiina. Anna valosi loistaa. Sinä riität!

12.12.2016 Joulun ihanat hemmotteluhoidot!

Paras lahja pukinkonttiin, ihana hoitolahjakortti! Suklaa- tai hunajahoidot kasvoille ja vartalolle, tai vaikka rentouttava kuumakivihieronta.

-Suklaakasvohoito  45€ (sis. kuorinta, suklaahieronta ja suklaanaamio)

-Hunajainen kasvohoito 55€ (sis.syväpuhd.ja hieronta)

-Täydellinen kasvohoito 58€ (sis.syväpuhd.ja hieronta)

-Kuumakivihieronta puolivartalolle 45€ , hoitoon voi yhdistää hunaja- tai suklaanaamion 55€

Kurkkaa myös tarjous-sivua!

14.4.2016 Kevät on täällä!

Kipin kapin Sinikellonkujalle, kevät on jo pitkällä. Nyt on taas aika tulla kasvohoitoon ja hoitaa iho kesäkuntoon. Täydellisen kasvohoidon yhteydessä ripsien ja kulmien kestovärjäys hoituu näppärästi. Jos olet ajatellut mikroneulaushoitoa, nyt on oiva aika aloittaa. Tervetuloa!

Petra :) 

11.12.2015  Tontun terveiset!

Oliko se..? Oli se! Se se oli..no tonttu!! Punainen nuttu vilahti, ihan tuossa rappusilla, hetki sitten.
Laitoinpa muutaman ihanan hemmotteluhoidon tarjous-sivuille. Jospa tonttu vaikka hoksaisi  ;)
Hyss, käy kurkkaamassa..

Petra

28.11.2015 Iloista joulun odotusta.

Se on pikkujouluaika! Ikkunoissa loistaa jos jonkinlaista valoa ja lyhtyä. Kiva saada valoa tähän harmaaseen aikaan. Tästä innostuneena, laitoin minäkin muutaman lyhdyn ulos iloa tuomaan. Joulukoristeetkin tuli otettua esille, jospa malttaisi niiden kanssa vielä hetken  ;) . Rakastan tätä aikaa. Takkatulen ritinää, kynttilöiden tunnelmaa, rauhaa ja hiljaisuutta...Mutta toisaalta myös tohinaa ja jännitystä, paljon odotusta ja järjestelemistä. Ihanaa!! Tohinaa on nyt myös hoitolan puolella. Ilta-ajat alkaa täyttyä ja lahjakortteja kirjoitetaan ahkerasti. Vielä kuitenkin ehtii ennen aattoa. Muutama ilta-aika vielä jäljellä ja päivisin on vielä tilaa. Lämpimästi tervetuloa hemmotteluun Sinikellonkujalle! Tai ilahduta ystävääsi tai läheistäsi joulun hemmotteluhoidoilla! 

Petra :)

5.5.2015 Ihonpuhdistus tarjous koko kesän!

Koko kesän ajan ihonpuhdistukset edullisesti 40€. Myös nuorison ihonpuhdistus. Tervetuloa !!

21.04.2015 Kevät terveisiä!!

Huomasittekos että luonto alkaa taas vihertää. Pienen pienet hiirenkorvat pilkottavat pensaissa. Kevät tulee, ihanaa aikaa! Olin jo unohtanut miten hyvältä mäntymetsä tuoksuukaan, ja miten kauniita männyt ovat kun auringon säteet osuvat niiden oksille. Muistetaan nauttia pienistä ihanista asioista, luonnosta, lämmöstä, valosta, rakkaista ihmisistä, kodista, rauhasta..

t. Petra :)

29.03.2015 Muuttotohinoissa :)

Kivoja uutisia, olen muuttanut Sinikellonkujalle. Hoitola on viimeistä silausta vaille, pientä maalausta vielä ja verhojen laittoa. Onpa muuten vaikeaa valita verhokangasta...huh! Varsinkin kun sitä tulee isolle alueelle. Puolitoista tuntia meni kaupassa ihmetellessä värejä ja kankaiden kiiltoa. Muutama kangas lähti mukaan "sovitukseen", ja ne osoittautuikin lopulta varsin hyviksi valinnoiksi. Valaistus vielä viritettävä kohdilleen, ja tunnelma on valmis. Ensi viikosta lähtien siis uusin tuulin uusissa tiloissa. Laitan taas kuvia, kunhan saan kaiken valmiiksi. Lämpimästi tervetuloa kotihoitolaani Sinikellonkujalle!! :) 

Petra

sita_sun_tata_2_052.jpg

Rauhallista joulukuuta!

Niin ihanaa aikaa...Illat ovat pimentyneet, kynttilät on taas aika sytyttää ja takassa leiskuu tuli. Rauhoittumisen aikaa... 

Anna lahjaksi läheisellesi hyvä olo. Kurkkaa tarjous-sivuilta lahjaideat Jouluun! 

Petra :)

8.10 2014  Kuulumisia Studiolta :)

Varma syksyn merkki; kuumakivihieronta on taas IN. Hierontaöljyksi voit valita joko perusöljyn tai jonkin aromaattisista öljyistä. Rentouttava aromahierontaöljy on nopea stressinlievittäjä ja rentouttaa tehokkasti lihaksia. Lämmittävä lihashoito-öljy edistää lihaksen aineenvaihduntaa  ja ylläpitää tonusta. Voidaan käyttää ennen tai jälkeen suorituksen. Jos kärsit turvotuksesta on lymfahierontaöljy silloin hyvä vaihtoehto. Se poistaa nestettä ja on tehokas eteenkin alaraajojen turvotukseen. Halutessasi voit valita myös rentouttavan aromahieronnan ilman kuumakivihierontaa.

Syksyn uutuutena tehokas Detox-kasvohoito epäpuhtauksista kärsivälle iholle. Hoidon tavoitteena normalisoida ihon toimintoja. Iho puhdistuu, huokoset supistuvat ja bakteerien lisääntyminen vähenee. Ihosta tulee mattapintainen ja se saa kaivattua raikkautta. Hoidon hinta 55€.

Lämpimästi tervetuloa !!

t. Petra :)

1.9. 2014 Klubietu!!

Arki on taas alkanut. Kesälomat on pidetty ja lapsosetkin ovat aloittaneet taas koulun. Aikatauluja vielä sovitellaan ja fixaillaan harrastuksiin viemisien ja hakemisien kanssa. Kohta kaikki rullaa taas omalla painollaan. Syksy, ihana vuodenaika. Illat pimenee, takkaan sytytetään tuli ja kynttilät luo tunnelmaa.. 

Kynttilät on sytytetty Studiollakin ja lämpöpatja lämpiää vartissa :) Tervetuloa !!

Syyskuun ajan Uusimaan kestotilaajan klubietuna ripsi- ja kulmavärjäys veloituksetta täydellisen kasvohoidon yhteydessä.

2.6.2014 Kesän ihanat hemmotteluhoidot tarjoushinnoin.

On taas aika ottaa sandaalit esiin, ja kipaista jalkahoitoon Kissankäpäläntielle. Helle on hellinyt meitä jo tovin toukokuun puolella, ja nyt on aika valmistautua lomakauteen Studiolla. Kivoja kesätarjouksia luvassa mm.kestovärit 19 €, ihonpuhdistus 40 €  ja suosittu luomutomaattikasvohoitokin on taas saatavilla. Bongaa parhaat hoidot ja hinnat tarjous-sivulta. Lämpimästi tervetuloa rentoutumaan kotihoitolaani vanhankaupungin kupeeseen.

Petra :D

14.4.2014 Hemmottelua äidille!

Kohta on taas äitienpäivä. Muista äitiä lahjakortilla tai ylellisillä Ella Bachen ihonhoitotuotteilla. Suklaakasvohoito, kuumakivihieronta, hunajavartalohoito... tai vaikka ylellinen d`eternite-kasvohoito.

Kurkkaa tarjous-sivuja ;) !

9.3.2014 Täydellinen kasvohoito 58 €

Huomasithan, että täydellinen kasvohoito on uusien tilojen myötä tutustumishintaan 58€ koko tämän vuoden.

Ihana täydellinen kasvohoito, joka sisältää pintapuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen syväpuhdistuksen, rentouttavan decolleteen sekä kasvojen hieronnan, ihotyypin mukaisen naamion, hoitovoiteet sekä kulmien muotoilun.

Hoidon kesto noin 1.5h-2h. 

Psst..Kestovärit maaliskuussa tarjouksessa; ripset- ja kulmat kasvohoitojen yhteydessä 14€.

Varaathan aikaa riittävästi.

Tervetuloa!!

Petra

3.3.2014 Kevät on täällä!!

Ainakin täällä Kissankäpäläntiellä :) !! Nyt otetaan varaslähtö kevääseen ihanilla hunajahoidoilla. Hunaja sopii kaikille ihoille, se pehmittää ja kosteuttaa, hellii myös aisteja. Täydellinen kosteuskylpy talven kuivattamalle iholle. Nappaa parhaat kevättarjoukset tarjous-sivulta ja kipin kapin kissänkäpäläntielle ;)

t. Petra ;)

4.1.2014 Creme Intex 2.

Nyt sitä taas saa. Pahoittelen tuotteen loppumista, mutta ensi viikolla sitä on taas saatavilla. 

t. Petra :)

31.12.2013 Hyvää Uutta Vuotta!!

Kiitos tästä vuodesta ja hyvää uutta tulevaa vuotta 2014 kaikille. 

19.12.2013 Rauhallista joulua.

"Sininen planeetta vaeltaa hiljaa tähtensä ympäri, se on tehnyt niin jo vuosia. Sen pinnalla hääräävät pienet olennot ovat saaneet päähänsä, että nyt on kiire"  Levollisuus, nöyryys, hiljaisuus, läheisyys... Aito kohtaaminen. Olisimmeko valmiit hiljentymään? Osaisimmeko pysähtyä ja ottaa vastaan joulun rauhan?

Tämän viikon vielä hoitolassa on tohinaa. Lahjakorttien hakijoita tupsahtelee Studion ovesta ja ripsiä- ja kulmia laitetaan kuntoon. Ensi maanantaikin on vielä normaali päivä, silloin ehtii vielä hakea lahjakortteja. Loppuviikoksi Studio hiljenee. Normaali arkeen palataan taas maanantaina 30.12. Rauhallista ja levollista joulua kaikille!

Petra :)

  

23.11.2013 Kohta on joulu :)

Pimeydessä on sittenkin valoa... jossain odottaa joulu, valon juhla. Saadaankohan aatoksi lunta..? Ainakin lapsukaiset odottavat jo innolla valkeaa maata, ja täytyy tunnustaa että niin odotan minäkin. Ihanaa, kun saa käpertyä takkatulen ääreen ja vain pysähtyä, kun ulkona paukkuu pakkanen ja isot valkoiset lumihiutaleet leijailevat hiljalleen maahan... 


...vapaan pudotuksen tila...  

Voisimmeko saavuttaa itsessämme tuon tilan? Päästää irti, luovuttaa, ja vain olla hetkessä ja nauttia, ilman kontrollia. 
Rauhallista viikonloppua.

Petra ;)

Joulun suklaiset ja hunajaiset hemmottelupaketit taas saatavilla, kurkkaa tarjous-sivuja.
 


2.11.2013 Levollista Pyhäinpäivää!

Marraskuu... viimeinen syyskuukausi. Vielä hetken hengähdys ennen joulutohinoita. Meidän maailmamme on liian nopea, se kaipaisi hitautta ja levollista läsnäoloa. Tärkeintä ei ole mitä teemme, vaan ketä me olemme.                                                                                           

p.s.  Se suklaa vartalohoito, kuorinnalla ja hot stone-hieronnalla on ollut syksyn ehdoton suosikki. Tarjoukset voimassa vielä marraskuun ajan.

Hyvää viikonloppua!!

Petra :) 

17.10.2013 Syysterveisiä!!

Niin se kesä taas meni nopeasti, mutta onneksi olemme saaneet nauttia poikkeuksellisen lämpimästä ja aurinkoisesta syksystä. Hoitolan edessä olevat vaahterat ovat pudottaneet viimeisimmätkin lehtensä ja syysillat pimenevät. Aika taas sytyttää kynttilät ja tuikut. Elämä on siis mallillaan!! :) 

Kiva, että olette löytäneet ja uskaltautuneet uuteen hoitolaani. Tällä viikolla Suomenkyläntien viereistä jalkakäytävää asfaltoidaan, joten pahoittelen siitä mahdollisesti aiheutavaa häiriötä.

Petra :)

29.08.2013 Vihdoinkin uudessa osoitteessa.

Nyt on kaikki valmista, altaat kiinnitetty, purkit ja purnukat oikeilla hyllyillä,  Ihanaa taas aloittaa työt. Lämpimästi tervetuloa kotihoitolaani Kissankäpäläntielle. 

05.08.2013 Muuttotohinoissa!

Hei, muutan uuteen osoitteeseen nyt elokuun aikana. Avaan liikkeen taas heti, kun remontti valmistuu ja tavarat on paikoillaan, eli varauksia olen ottanut viikosta 34 lähtien. Nyt kannattaa seurata nettisivuja, päivitän tänne tulevia hoitotarjouksia ja tietysti uudet osoitetiedot ajo-ohjeineen. Vanha tuttu numero päivystää kuitenkin kokoajan joten varauksia otan siis vastaan. Lämmintä ja aurinkoista elokuuta, nähdään taas syksymmällä!

Petra

10.04.2013 Tehokas mikroneulaus.

Kevät on uudistumisen aikaa! Niin myös meillä, kevään uutuutena paljon kysytty mikroneulausterapia. Lue lisää erikoishoidot-kohdasta.

 

04.03.2013 Uutuutena ripsien pidennys!

Perfect Silk Lashes istutetut ripset häikäisevät luonnollisuudellaan ja näyttävyydellään. Ne ovat huolettomat ja ideaalit lomailijoille tai kesäaikaan. Kevään ja kesän ajan tutustumishintaan 80 €.

18.01.2013  Uusimaan kestotilaajan klubietu

Vielä ehdit hyödyntämään tammikuun klubiedun; Kasvohoitojen yhteydessä ripsi- ja kulmavärjäys velotuksetta. Klubikortti mukaan!

04.01.2013  Hyvää uutta vuotta!!!

Päivä pitenee taas vaikka pakkanen ulkona paukkuu... oiva tilaisuus siis kokeilla Hot Stone-kuumakivihieronnan lämmittävä ja rentouttava vaikutus. Lämpimästi tervetuloa!!

1.12.2012   Ihanat, ylelliset Joulun hemmottelupaketit!

Nyt valittavananne paljon erilaisia hemmotteluhoitoja joulukuun tarjoushintaan. Joko itsellesi tai lahjaksi läheisellesi.  

1.10.2012   2v- Synttäreiden kunniaksi paljon kivoja synttäritarjouksia!

Bongaa parhaat hoidot tarjous-sivulta. Hunajahoitoja, Hot-Stone-hierontaa, kasvohoitoja....Tervetuloa hemmoteltavaksi!!

 

01.09.2012  Hunaja hellii ihoa!

Tervetuloa kokeilemaan hunajahoitoja! Kasvoille, jaloille, käsille tai vaikka koko vartalolle, tai yhdistä hunajahoito ja kuumakivihieronta. Hunaja hellii ihoasi ja aistejasi. Se pehmittää, kosteutta ja ravitsee...ja tuoksuu kesälle. Lämpimät kääreet rentouttavat, hunajan helliessä ihoasi. Salli itsellesi hunajainen SPA-hetki, ja nauti rauhallisesta tunnelmasta ja rentouttavasta lämmöstä. Kurkkaapa tarjous-sivuja, tervetuloa!!                        

    

 

29.3.2012    Luomua iholle

                      Sameus ja väsymys saattavat näkyä ihossa joskus yllättävänkin helposti.

                      Stressi, säänvaihtelut, vääränlaiset ruokailutottumukset ja muutokset hormoo-

                      nitoiminnassa vaikuttavat osaltaan ihon huonoon kuntoon ja

                      epätasapainoon.    

                      Ellan uudet luomutomaattihoidot kasvoille ja silmänympäryksille ovat 

                      kehitetty kaikille, jotka kaipaavat luonnollista heleyttä ja hyvää oloa kaikille 

                      aisteille.

                      Ellan luomu tuotteet ovat ekosertifioituja ja täysin luonon mukaisesti

                      tuotettuja.

                      Hoitolinja perustuu erityisen tehokkaisiin luonnollisiin aktiiviaineisiin. 100%

                      luomulaatuinen tomaattiuute saadaan ilman lannoitteita ja torjunta-aineita

                      kasvatetuista tomaateista, jonka antioksidantit ja vitamiinit lisäävät iholle

                      elinvoimaa ja säilyttävät sen luonnollisen heleyden kaikkina vuodenaikoina.

                      Aprikoosipuun kukannuput, appelsiini, porkkana, mesimarjat ja viinirypäleet

                      virkistävät ihon toimintoja sekä mikroverenkiertoa saaden ihon näyttämään

                      kirkkaalta ja kuulaalta. Hedelmäcoctail ihollesi!  

  

22.1.2012     Uutta tammikuussa!! SPA-AROMA vartalohoito.

                       Aineenvaihduntaa lisäävä hoito joka soveltuu hyvin laihdutuksen tueksi.         

                       Hoitoon sisältyy suolakuorinta joka hierottaessa kiihdyttää kudoksen

                       aineenvaihduntaa sekä mikroverenkiertoa. Luonnon turvesuomuta pakkaus

                       edistää nestekiertoa sekä rauhoitta lihasjännitystä, se myös puhditaa ihoa.

                       Lämpö tehostaa pakkauksen vaikutusta ja rentouttaa. Pakkauksen aikana  

                       jalkojen hieronta rentouttavan musiikin soidessa hiljaa taustalla...

 

1.12.2011     1v. synttärijuhlaa koko joulukuun!!

                      Paljon kivoja hoitotarjouksia synttärihintaan. Käy kurkkaamassa ja valitse

                      mieleisesi, vapaita aikoja joulukuulle löytyy vielä. 

                      Hemmottele itseäsi tai läheisiäsi lahjakortilla. 

                     

3.10.2011    Ihanat suklaavartalohoidot

                       Tunnetko suklaan terveysvaikutukset? Suklaan antioksidantit vahvistavat ihoa,

                       se stimuloi, hoitaa ja uudistaa ihoa. Suklaahoito aktivoi ihon mikroveren-

                       kiertoa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Suklaa myös kohottaa mielialaa, 

                       joka vaikuttaa yleiseen hyvinvointiin. Suklaahoidot sopivat kaikille iho-

                       tyypeille, mutta erityisesti kimmoisuutta ja virkistystä kaipaavalle. 

                       Hoitoon sisältyy suklaa-appelsiinivoidehieronta, joka lisää aineenvaih-

                       duntaa, niinpä se sopii erityisesti selluliitin ja paikallisten rasvakertymien hoita-

                       miseen. Lopuksi vartalolle levitetään lämmin suklaanaamio, jonka 

                       lämpövaikutus rentouttaa kehon. Miellyttävän suklaan tuoksun

                       levitessä koko hoitohuoneeseen myös mieli rentoutuu. Täydellinen  

                       hemmotteluhoito.  Tervetuloa tutustumaan!                   

16.9.2011    Hot Stone-kuumakivihierontaa nyt Studio Kamilla K:sta.

                       Lihaksia rentouttava kuumakivihieronta vaikuttaa syvällä lihaksissa.               

                       Lämpimät kivet tehostavat aromaattisten öljyjen vaikutusta.

14.8.2011    Tulossa syksyllä! Kauneutta ja hyvinvointia vartalolle.

                       Tulossa syyskuussa Ella Bachèn ihanat yleelliset vartalohoidot. Hyvinvointia

                       koko keholle!

11.8.2011     Studio Kamilla K. on muuttanut uusiin isompiin tiloihin.

                       Uusi osoitteemme on Rauhankatu 39, sisäänkäynti Papinkadun puolelta. 

                       Tervetuloa!!

1.6.2011       Kesätarjouksena ripsien ja kulmien värjäys

Laita ripset ja kulmasi kesäkuntoon ja varaa aika värjäykseen sekä kulmien muotoiluun. Lisää tietoa tarjous-sivulta.

 

17.5.2011     Tulossa suosittu Hot Stone -kuumakivihieronta

Aloitamme syksyllä suositut Hot Stone -hoidot. Aikaa kannattaa tiedustella heti syyskuun alusta lähtien.

 

1.11.2010    Avattu uusi kauneushoitola Porvooseen

Studio Kamilla K on aloittanut toimintansa WSOY-n talossa. Sisäänkäynti on sisäpihan puolelta. Tervetuloa tutustumaan!