rodeo_336323w.jpg

Energiahoito, mitä se on?

Energiaa on kaikkialla. Meissä jokaisessa itsessämme ja ympäristössä, jossa elämme. Kun fyysinen, henkinen ja energiakehomme on tasapainossa, pääsee energia virtaamaan vapaasti kehossamme olevien energiakeskuksien eli chakrojen kautta. Joskus energiavirtaukseen voi tulla epätasapainoa tai energiatukoksia, erilaisten syiden seurauksena. Esim. Stressi, trauma tai koetut negatiiviset käsittelemättämät asiat jäävät tukahdutettuina tunteina, energiatukoksina kehoomme. Nämä tukokset voivat aiheuttaa erilaisia fyysisiä ja psyykkisiä oireita. Kipuja, lihasjännityksiä, ahdistusta, unettomuutta, erilaisia pelkotiloja, masennusta tai ehkä tunnetta ettei oikein saa mistään otetta. 

Energiahoito on vanha luonnollinen tapa hoitaa. Hoitaja on kanava hoitavalle elämänenergialle. Energiahoito avaa mielen ja kehon lukkoja. Parhaimmillaan energia aktivoi kehon omaa immuunijärjestelmää, lieventää kipua ja edesauttaa paranemista. Hoidossa saadaan aikaan hoitovaikutus ihmisen energiakeskusten eli chakrojen kautta. Se ei kuitenkaan ole lääketieteen korvike vaan tukee sitä täydentävänä hoitomuotona. Usein energiahoidolla pystytään kuitenkin auttamaan niin että lääkehoito tulee tarpeettomaksi.

Energiahoidossa hoitajan tehtävä on myös auttaa hoidettavaa parantamaan itse itsensä oivallusten, rauhoittumisen ja lempeän läsnäolon ja kohtaamisen kautta. Hoito edistää oman voiman löytämistä ja tukee rakkaudellisesti toisinaan isoakin muutosta elämässä.  Energiahoito toimii myös ylläpitävänä hoitona. Se edesauttaa lempeästi ihmisen hyvinvointia kaikilla tasoilla. Se rentouttaa, syventää läsnäolon tunnetta, kohottaa mielialaa, harmonisoi ja rauhoittaa. 

Kaukohoito

Energiahoitoon ei aina tarvitse tulla paikanpäälle. On tilanteita, jolloin hoidettava ei pääse fyysisesti tulemaan luokseni. Esim, pitkät välimatkat tai jos hoidettava on kovin sairas. Kaukohoito on myös hyvä hoitomuoto jos haluat vastaanottaa hoitoa omassa kodissasi, omassa rauhassasi. Kaukohoito on voimakas hoitomuoto ja toimii välimatkoista huolimatta. Etäisyyksillä ei ole merkitystä hoidon voimakkuudelle. 

Kaukohoito kannattaa ajoittaa niin, että sinulla on rauhallinen hetki ja saat olla itseksesi keskeytyksettä ainakin puolituntia. Sovimme yhteisen ajan sinun aikataulusi mukaan. Jos sinulla on jotain erityistä mihin toivot hoitoa voit laittaa minulle viestiä.

Kun aika on sovittu voit käydä makuu asentoon mukavasti pötkölleen tai nojatuoliin, jossa pystyt rentoutumaan. Voit sulkea silmäsi ja hengitää syvään muutaman kerran niin että kehosi rentoutuu. Voit päästää lempeästi irti ajatuksistasi, anna niiden vain tulla ja mennä, ilman että yrität ohjailla niitä. Voit kuunnella kehoasi ja vain nauttia rentouden tunteesta. Ei haittaa jos nukahdat. Hoito menee perille joka tapauksessa. Hoidon kesto vaihtelee, ja vaikuttaa vielä pitkään varsinaisen hoidon jälkeen. Loppupäivän kehottaisinkin ottamaan rauhallisesti ja nauttimaan rentoutuneesta olostasi, ehkä mieleesi nousee ajatuksia ja tunteita joilla saattaa olla jotain merkityksellistä informaatiota sinulle. 

Hoidon päätyttyä laitan sinulle viestiä, jossa kerron hoidon kulusta ja tuntemuksista joita minulle mahdollisesti hoidon aikana nousi. 

.